[b]meraba arkadaşlar ben josef size bi türkçe sınavından yıtrma planımızı anlatıcam bir gün sayın çağrı hocamız bizi türkçe sınavı yapıcaktı we onu çok kızdırdığımız için zor sorucaktı öğlenci olduğumuz için okuldan 18.00 da çıkıyoduk we akşama denk geliyodu.tayfa arasında bi kaçış planı bulmuştuk we içimezden 4 kişi (ben müco şamıil uğur) elektrik panellerine inip elektriği kescekti we sınavdan yıtrcaktık...bu saydığım 4 kişi aşşağı elektrik panellerine indik şamil mücoya şu paneli sen indir diyodu müco da şamil e we biz de uğurla bu arada gözcülük yapıyoduk... birden mücoya bi deli cesareti geldi
we kolu indirdi ama hala elektrik wardı
buna sinirlenen müco birden panelin yanındaki prize elini soktu we çocuğu gözümüzün önünde ceyran çarptı... sınıfa çıktık hala elektrik war... hoca sınıfa geldi kağıtları dağıttı herkes önce kompozisyon konusuna bakar baktık we o anda elektrik kesildi
meğer kendini depolamış ama koskoca okul en fazla 5 dk dayanabilmiş bu sınavdan böyle yırtmıştık ertesi gün aynı sorulardan yazızlı olduk we bizim sayemisde bütün sınıf yüksek almıştı boru mu herkes 30 puanlık kompozisyon sorusunu biliyodu... ah tayfa ah sizi cok ösledim lan sizi bakalım lisede de böle tayfamız olcak mı GEÇEN SENEDEN 7-E HATIRASI